CIFER Alojz – 70 LET

Dne 8.1.2020 smo v sestavi podpredsednice kluba VIHER Mire, njene namestnice TERTINEK Marije in tajnika kluba ISAK Staneta, obiskali našega jubilanta CIFER Alojza, ki je 21.12.2019 praznoval 70. rojstni dan. Obiskali smo ga na njegovem domu v Radljah ob Dravi, kjer se zadržuje bolj poredkoma, saj uživa polno upokojensko življenja na vikendu v bližini Cirkulan.

Srečanje je potekalo v prijetnem vzdušju, polnem spominov na lepe in manj lepe trenutke v času službovanja, smo pa bili veseli, da je naš jubilant zdrav in da je izredno aktiven v novem okolju, kjer se vključuje skoraj v vse družabne aktivnosti, zlasti pa je ponosen na svoje vinogradniške dosežke in seveda tudi na priznanja. Ob tem je vse te rezultate podkrepil s slikami, iz katerih smo ugotovili, da je tudi zelo dober fotograf.

Po daljšem kramljanju, med katerim nas je izdatno podprla tudi njegova žena s krepko malico, Lojze pa s kvalitetnim lastnim vinskim pridelkom, smo mu izročili tradicionalno klubsko darilo in se poslovili z dobrimi željami tudi za prihodnja leta.

 

Slike in tekst: Stane Isak

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja